Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Megyei időjárás jelentés képes leírás - Időjárás.tlap.hu
részletek »

Megyei időjárás jelentés - Időjárás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: idojaras.tlap.hu » Megyei időjárás jelentés
Keresés
Találatok száma - 4 db
Bács Kiskun megyei időjárás jelentés

Bács Kiskun megyei időjárás jelentés

A kecskeméti Baon-val immár háromra bővült az AS printfüggetlen megyei portáljainak hálózata. A Baon, a Bács-Kiskun Online 2006. május 23-ával megkezdte a hírszolgáltatást, valamint a megyei programok, különféle képsorozatok, bulifotók összegyűjtését, közreadását. Az oldal a lehető legszélesebb körű informálást tűzte célul maga elé, egyszerre szeretne szórakoztató és hasznos tartalmat adni elsősorban fiatal és középkorú látogatóinak. Az website előzménye a AS két korábbi terméke, a Beol.hu és a Bama.hu (indulásuk sorrendjében), amelyek Békés és Baranya megyében mára élvonalbeli látogatottságot produkáltak. Tartalom: A Helyi hírek rovat - az egyik legfontosabb tartalom - az Axel Springer helyi hírhálózatának, a Petőfi Népének az információs bázisára épül, de külsős tudósítók is küldenek anyagokat. A legfontosabb eseményeket igyekszünk a történés után a lehető leghamarabb képgalériával együtt feltenni. A helyi oldalak mellett számos általános érvényű cikket, információt, szolgáltatást találhatunk - az AS online-portfólió javából - a bal hasáb rovataiban, míg a felső sorban a fontosabb szórakoztató linkeket emeltük ki. A jobb szélen a legfrissebb bulifotók találhatók, a jobb hasáb tetején található Bulifotó boxból pedig a témát érintő teljes aloldal nyílik meg az egyes klubok néhány korábbi sorozatával.

Borsod Abaúj Zemplén megyei időjárás jelentés

Borsod Abaúj Zemplén megyei időjárás jelentés

Időjárás és időjárás-előrejelzés Borsod-Abaúj-Zemplén megyére. Hőmérséklet, csapadék és széltérkép Magyarország teljes területére. Borsod-Abaúj-Zemplén megye Magyarország északkeleti részében található. Északról Szlovákia, nyugatról Heves és Nógrád megyék határolják, délről és keletről pedig a Tisza, amely Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéktől választja el. Megyeszékhely: Miskolc.

Hajdú Bihar megyei időjárás jelentés

Hajdú Bihar megyei időjárás jelentés

Időjárás-előrejelzés Hajdú-Bihar megyére. Hőmérséklet, csapadék és széltérkép Magyarország teljes területére. Az időjárást a sok napsütés (évi 2000-2100 óra) és a kevés csapadék jellemzi. Az évi középhőmérséklet 10,5 - 11 °C, ami köszönhető a júliusi 20,5 - 22 °C átlaghőmérsékletnek. A tél általában kemény fagyokat hoz a megyében, a leghidegebb január. A csapadék szempontjából Hajdú-Bihar megye az Alföld egyik legszárazabb vidéke, a Hortobágy déli része pedig az ország egyik legszárazabb területe, ahol a csapadék évi mennyisége nem éri el az 500 mm-t.

Szabolcs Szatmár Bereg megyei időjárás jelentés

Szabolcs Szatmár Bereg megyei időjárás jelentés

Időjárás-előrejelzés Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére. Hőmérséklet, csapadék és széltérkép Magyarország teljes területére. Éghajlata kontinentális. Az Alföldön itt a leghidegebb a tél. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Magyarország legkeletibb megyéje. Északkeletről Ukrajna, délkeletről Románia délnyugatról Hajdú-Bihar megye, északról Borsod-Abaúj-Zemplén megye és Szlovákia határolja. Megyeszékhely: Nyíregyháza.

Tuti menü