Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Időjárás, meteorológiai hírek képes leírás - Időjárás.tlap.hu
részletek »

Időjárás, meteorológiai hírek - Időjárás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: idojaras.tlap.hu » Időjárás, meteorológiai hírek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Élő időjárás-jelentés

Élő időjárás-jelentés

A következő órákban az északi országrészben, majd átmeneti szünet után többfelé hullhat ismét ónos eső. A Dunántúlon a délutáni-esti órákban havazásra is számíthatunk. Habár a déli megyéinkben megszűnt az ónos eső, a lefagyott utakon továbbra is sok a baleset. Tolna megyében az 56-os főúton több helyen (Bátaszék, Alsónyék, Kapospula, Lengyel közelében) teherautók akadtak el, akadályozva a forgalmat.

Hazai időjárás hírek percről percre

Hazai időjárás hírek percről percre

Magyarország három éghajlati terület határán helyezkedik el; időjárását a keleti nedves kontinentális, a nyugati óceáni, az északi sarkvidéki légtömegek és a déli-délnyugati mediterrán hatás alakítja. Az évi középhőmérséklet +8-12 °C, amelynek viszonylag magas, 20-25 °C-os az ingadozása. A hőmérséklet átlagos értéke januárban a legalacsonyabb, ;4-7 °C, júliusban a legmagasabb, 25-30 °C.

Időjárás kereső

Időjárás kereső

Aktuális időjárás Magyarország városaiban. Keress rá városodra és tudd meg milyen az aktuális időjárás. Egyszerű, átlátható és gyors. Te csak beírsz egy város nevet és azonnal megtudod milyen az aktuális időjárás abban a városban. Az öt leggyakrabban keresett város időjárása mindig látható és friss híreket is olvashatsz.

Időjárás magazin hírek
A Föld leghidegebb hőmérsékletét mérték a kelet-antarktiszi fennsíkon
A Föld leghidegebb hőmérsékletét... A mínusz 100 Celsius-fok közelébe is zuhanhat a hőmérséklet az antarktiszi jégtakaró fennsíkjának kicsiny völgyeiben, teknőiben - állapították meg az amerikai Nemzeti Hó-és Jégadatközpont tudósai (NSIDC) a Geophysical Research Letters tudományos folyóiratban ismertetett tanulmányukban. Az amerikai kutatók 2013-ban az előző 32 évben a globális földfelszíni...
Rekordmértékben emelkedett a globális hőmérséklet 2014-2016-ban
Rekordmértékben emelkedett a globális... Rekordmértékben emelkedett a globális földfelszíni hőmérséklet 2014 és 2016...
Juhász Árpád: a globális felmelegedés következtében a szélsőséges időjárási jelenségek fel fognak erősödni
Juhász Árpád: a globális felmelegedés... A globális felmelegedés következtében a szélsőséges időjárási jelenségek fel...
Időjárási hírek

Időjárási hírek

Az évi középhőmérséklet +8-12 °C, amelynek viszonylag magas, 20-25 °C-os az ingadozása. A hőmérséklet átlagos értéke januárban a legalacsonyabb, ;4-7 °C, júliusban a legmagasabb, 25-30 °C. A napsütéses órák száma évente 1700-2100 óra között van; ez az Alföldön a legmagasabb és a hegyvidéken a legkisebb, ami fontos tényező a mezőgazdaság szempontjából. Az évi átlagos csapadékmennyiség 500-1000 mm, az Alföldön 500-600 mm, a hegyvidéken 800-1000 mm. Az északnyugati szél az uralkodó hazánkban. A valaha mért legalacsonyabb hőmérsékletet, mínusz 35°C-ot 1940. február 16-án Görömbölytapolcán, Miskolc közelében regisztrálták. A valaha mért legmagasabb hőmérsékletet, 41,9°C-ot 2007. július 20-án Kiskunhalason mérték.

Időjárási hírek (videók Tv2)

Időjárási hírek (videók Tv2)

A TV2 mintegy 86%-os analóg lefedettséggel rendelkezik, amely nagyjából azonos a RTL Klub-éval. Az M1 által biztosított lefedettség 97%-os. Kábeltévé hálózaton keresztül a 3,6 milliós televíziós háztartással rendelkező országunkban mintegy 50%-ában érhető el. 2009. június 1-jétől a csatorna megkezdte a szabadon fogható digitális földi sugárzását is. A Digi TV által Románia, Szlovákia és Szerbia egész területén fogható a magyar csomag részeként. Ezen kívül több kábelszolgáltató is közvetíti a TV2 műsorait (például RCS).

Időkép időjárás hírek

Időkép időjárás hírek

Látogatottság: Az Időkép a Medián Webaudit auditált statisztikája szerint 2008. december 24. óta a leglátogatottabb magyar időjárási portál, melyen átlagos napokon kb. 80-100 ezer, meteorológiai szempontból érdekes, eseménydús napokon 200 ezer feletti egyedi látogató tájékozódik. Az oldal 2004 januári indulása óta dinamikusan növekvő forgalmat tudhat magáénak, a napi oldalletöltéseink száma jelenleg már eléri a félmilliót, eseménydús napokon azonban másfél-kétmillió letöltést is regisztrálunk. Targetálás: Az Időkép.hu-t látogatók közt túlsúlyban vannak azok, akiket a napi időjárás alakulása kiemelten érint, a mezőgazdaságban érdekeltektől a vitorlázók, pilóták, hajósok, valamint állami és multinacionális szervezetek döntéshozói is.

Tuti menü