Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Időjárás linkek képes leírás - Időjárás.tlap.hu
részletek »

Időjárás linkek - Időjárás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: idojaras.tlap.hu » Időjárás linkek
Keresés
Találatok száma - 7 db
Humán Meterológia

Humán Meterológia

Részletes időjárás elemzés, európai tengerek vízhőmérsékleteivel. A HáziPatika csoport jelenleg három egészségügyi és életmód-portált fejleszt és üzemeltet. Mind a három portál a saját területén kiemelkedő tartalommal, szolgáltatásokkal és egyedi olvasói körrel büszkélkedhet.

IdőInfo

IdőInfo

Magyarország nagyvárosainak pillanatnyi időjárása, illetve 15 napos időjárás előrejelzése. Pillanatnyi időjárás adatainkat 5 percenként, időjárás előrejelzéseinket naponta egyszer frissítjük. Maga az oldal amatőr oldalként indult, viszont az oldal indulása óta már számtalan önkéntes csatlakozott hozzánk, tette ezt azért, hogy ön mindig fel tudjon készülni a különböző időjárási eseményekre. Magyarországi időjárás adatokon felül oldalunkon még közzétesszük Horvátország és Ausztria nagyvárosainak aktuális időjárását, illetve 15 napos időjárás előrejelzését

Időkép

Időkép

7 napos előrejelzés, hőmérsékleti görbével webkamerákkal. Az Időkép a Medián Webaudit auditált statisztikája szerint 2008. december 24. óta a leglátogatottabb magyar időjárási portál, melyen átlagos napokon kb. 80-100 ezer, meteorológiai szempontból érdekes, eseménydús napokon 200 ezer feletti egyedi látogató tájékozódik. Az oldal 2004 januári indulása óta dinamikusan növekvő forgalmat tudhat magáénak, a napi oldalletöltéseink száma jelenleg már eléri a félmilliót, eseménydús napokon azonban másfél-kétmillió letöltést is regisztrálunk.

Időjárás magazin hírek
Juhász Árpád: a globális felmelegedés következtében a szélsőséges időjárási jelenségek fel fognak erősödni
Juhász Árpád: a globális felmelegedés... A globális felmelegedés következtében a szélsőséges időjárási jelenségek fel fognak erősödni, azt viszont nem lehet hosszú távra előre jelezni, hogy mikor, hogyan következnek be - erről Juhász Árpád geológus beszélt az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában. A geológust az Egyesült Államok északkeleti partvidékén tomboló ítéletidő és az Európában...
Meteorológus: amióta mérik, nem tartott ilyen erős hurrikán Európa felé
Meteorológus: amióta mérik, nem tartott... Meteorológiai kuriózum az Ophelia hurrikán, amely hétfőn éri el a...
Orkánt és nyarat hoz a Brit-szigetekre az Ophelia hurrikán
Orkánt és nyarat hoz a Brit-szigetekre... Kertész Róbert, az MTI tudósítója jelenti: Orkánerejű széllel, özönvízszerű...
Országos Meterológiai Szolgálat

Országos Meterológiai Szolgálat

Az Országos Meteorológiai Szolgálatot 1870-ben alapították Magyar Királyi Meteorológiai és Földmágnesességi Intézet néven, melynek első igazgatója Schenzl Guidó (1823-1890) volt. Az OMSZ időjárásjelentéseket, országos előrejelzéseket, figyelmeztető előrejelzéseket készít. A hivatalos weboldalukon olvashatunk Magyarország éghajlatáról, időjárási visszatekintőben tájékozódhatunk az éghajlati változásokról, a külföldre utazóknak naprakész friss információk állnak rendelkezésre a célországok időjárásáról. Budapest, Debrecen, Győr, Kecskemét, Miskolc, Pécs, Szeged, Szolnok aktuális időjárása illetve országos Veszélyjelzés.

Weather

Weather

Külföldi előrejelző oldal, videó előrejelzéssel. A meteorológia (régies nevén légtüneménytan) az időjárási folyamatokkal és előrejelzésekkel foglalkozó tudományág. A meteorológiai jelenségek megfigyelhető időjárási események, amiket a meteorológia tudománya magyaráz meg. Ezek az események a Föld légkörében található változóktól függenek. Ilyen például a hőmérséklet, a légnyomás, a páratartalom, valamint ezen változók kölcsönhatása egymásra egy adott időn belül. A Földön megfigyelt időjárási események nagy része a troposzférában játszódik le.

Hirdetés
Weather Online

Weather Online

Előrejelző oldal, város keresési funkcióval. A légköri tudományok alágai a meteorológia, az éghajlattan, a légköri fizika, a légköri dinamika, és a légköri kémia. Habár a meteorológia kifejezést manapság a légköri tudományok egyik alágára használják, Arisztotlész alkotása általánosabb volt. A mű érintette a geológiai tudományokat is. A legnagyobb hatást kiváltott Meteorológia művében írta le a ma vízkörforgásként ismert folyamatot: Ugyanakkor a Nap, mozog ahogy mindig, változásokat indít el, tevékenységével minden nap felszívja a legjobb legédesebb vizet, gőzzé alakítja, ami magasabb légkörbe kerül, ahol a hideg miatt újra összesűrűsödik és visszakerül a földre.

Zivatar

Zivatar

Oldalunk elsősorban Budapest időjárásával foglalkozik. Üzemeltetünk két webkamerát és meteorológiai állomást, amikről ha nem is mindig, de többnyire közvetítünk élőképet és időjárási adatokat. A napló részlegben időjárási, csillagászati és légköroptikai megfigyeléseinket rögzítjük. A Felhőtárba rengeteg saját készítésű felhőképet töltünk fel, és képeket meteorológiai állomásokról, műszerekről. Írunk általános cikkeket is időjárással kapcsolatban.

Tuti menü